Comfortabele Bed & Breakfast

Na een dag fietsen, wandelen of anderszins toeren, neerstrijken in de theetuin en genieten. Als u zo lekker zit heeft u misschien geen zin meer om verder te gaan. Maar dat hoeft ook niet… u kunt blijven overnachten in onze Bed &Breakfast Friesland.

De Bed & Breakfast Friesland bestaat uit vier ruime, eenvoudige slaapkamers. Drie slaapkamers met een 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Desgewenst is het mogelijk om een 1-persoonsbed of babybedje op uw kamer bij te plaatsen.

Na een goede nachtrust wordt u wakker met de heerlijke geuren uit de bakkerij. Bakker Hans is al vroeg uit de veren om uw ontbijt te bereiden. Een heerlijk vers ontbijt met eigen gebakken brood, uitzicht op de Franeker vaart, het weidse Friese landschap en de prachtig wisselende luchten, wat wil een mens nog meer?

Prijzen Bed & Breakfast: € 55,- p.p. per nacht.

Ontbijt is tussen 8.00 uur en 10.00 uur
Aankomsttijd; B&B vanaf 16.00 uur
Vertrektijd;  B&B uiterlijk 10.30 uur

De genoemde prijs is inclusief ontbijt, linnengoed, energie- en schoonmaakkosten, BTW en toeristenbelasting. Wilt u een of meerdere B&B-kamers reserveren? Neem dan contact met ons op.

Reserveringen
Wilt u een overnachting in onze B&B reserveren? Dit kan via onderstaand reserveringsformulier. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Formulier reservering Bed & Breakfast

 

Sociale Media

Volg ons óók via Facebook!
www.facebook.com/gauwekrakeling

Of volg ons via Twitter!
www.twitter.com/dgkrakeling

Contact

mail : info@degauwekrakeling.nl
telefoon 0517-342730
  06-52312811
adres : Lytse Streek 6, 8831 XW
woonplaats : Winsum (FR)
© 2023 De Gauwe Krakeling       Privacyverklaring       WMMEDiA